Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Írok pár sort a nyeregtáskáról, hátha később hasznos lesz másnak.

    CUBE ACID SADDLE BAG PRO M

    Ezt vettem végül, a tépő zárását, mert a click-es sajna nem lett volna használható az ülésemmel. Nincs gond ezzel sem, jó erős a tépőzár, és könnyű feltenni. Ez szubjektív, de szerintem jól néz ki. A dizájn letisztultabb, mint a többi táska esetén, amiket néztem.
    Mielőtt megrendeltem, a Dechatlonba is jól megnéztem az ottani felhozatalt. Egyik sem tetszett. És méretileg is elég ormótlanul néztek azok ki. Ez viszont inkább kecsesen hosszúkás kialakítású. És míg a Dechatlonos 1L-esbe sem fért bele a telefonom (6,7"). Addig ebbe simán belefér. Mivel ez hosszúkás, és az űrtartalom nem magasságában nagy, mint a Dechatlonosok esetében. (Persze a telefont mégsem ott tartom, hanem a mezben, ott tényleg jobb.)
    Jópofa ez a rejtett zipzár is. Belül a táska nyitható kis részén van egy hálós kis zseb. A kulcsomat oda szoktam tenni, mert ott nem zörög. És a belsejében is van még egy kis lefogatós zseb. A helykínálattal nincs gond. Két belső, multitool és egyéb dolgok simán beleférnek.

    Szépen tartja a formáját, keményítve van minden oldala.
    Egyedül ami nem tetszik, az a nagy lógó "izé" amivel ki-be lehet zipzárazni. Így könnyebb persze megtalálni, de az lehetne visszafogottabb.

    Hozzám szállítással 13ezer körül ért ide a táska. Ami nem olcsó. Ennél sokkal olcsóbban is lehet valószínűleg használható nyeregtáskát találni. Nem egy ár/érték arány bajnok az biztos. És ha már a Ph!-n vagyunk, akkor az ajánlott plecsnit nem érdemelné meg. De egy Tetszett-et talán igen. :) Én a dizájnja miatt választottam.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák