Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz trialboj #53974 üzenetére

    Fékprobléma

    Az aktív tagok nagy részének lehet nem egy új infó, de másnak hátha segít majd.

    Szóval ma elmentem egy használt piacra, és megfogdostam rengeteg hidrás féket, csak hogy köv alkalommal legyen viszonyítási pont. Igaz ki nem próbáltam őket, de bárhogy húztam, pumpáltam stb, éreztem hol van a fogáspont, tehát tudtam hogy onnantól blokkolnia kell a keréknek.

    A tegnapi bringán ilyet nem éreztem, csak húztam egész a kormányig, és azon kívül hogy keményedett, azaz nehezebb volt húzni nem érződött egy bizonyos pont amikor már azt érzed hogy na ott már teljesen behúztad.

    Továbbá nem hiszem hogy ez az új fék miatt lenne, mert ma is próbáltam több 0km-es jóval gagyibb féket, ami teljesen korrektnek tűnt. Szóval most legalább nem sajnálom, hogy kihagytam ezt az amúgy jó vételnek tűnő bringát.

    Az első kiemelt hsz-ben nem találtam külföldi oldalakat, olyat ami szállt egész bringát is Mo-ra. A fórumot böngészve is csak olyasmiket találok amik alkatrészt szállítanak. Nem is érdemes ilyet keresni, mert drága lesz a szállítás?

    Az amúgy csak nekem nem egyértelmű, hogy egy bringa Németországban miért 800 euró, és nálunk ugyan az miért 1000? Ott nem kevéssel magasabb az átlagfizetés, mégis olcsóbb ez a fajta luxuscikk? A szállítás biztos nem kerülhet ennyivel többe.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák