Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Colos1

    őstag

    válasz Hasaggymeg #133993 üzenetére

    56? 54 és 58-as van. Igazából akárhányszor mérem az átlépési magasságomat, mindig mást kapok, 89-92 cm között. Statisztikailag a 91 fordult elő a legtöbbször.

    Amúgy mi számít "kemény burkolatnak"? Mert egy szikes száraz földút is eléggé kemény. Csak az ráz is :D Ez esetben 100-0, mert saras utakra nem megyek. Sárvédő-kitámasztó-csomagtartó mindenképpen kellene rá. Meg normális gumi.

    Gyakorlatilag 2 dologra használom a bicót:
    1. úszni járok a közeli tóra. Az 100% kerékpárút, és oda-vissza 10 km. Sportosan megyek, lecsengetek mindenkit az útról :D
    2. csak úgy tekergetek amerre épp eszembe jut. Meghatározatlan útvonal, van, hogy 100% földút, de van, hogy 100% aszfalt. Kényelmes tekerés, olyankor inkább bámészkodni szoktam. Ez változó, addig megyek, amíg nem kezd el sajogni a hátsóm. Ez jelenleg - az útvonal állapotától és a szembeszél nagyságától függően - 15...20...30 km, de ha kényelmes lesz a canga, lehet lesz több is.

    Próbafelülésre sajna nincs lehetőségem, mert messze van minden. Autóm meg nincs. A helyi boltba meg nincs ilyen kategória.
    A jelenlegi bicómon enyhén hátra van hajlítva az üléscső, és hosszabb kormányfejet használok, hogy jó legyen. De az 26-os kerékméretű, és 54-es. MTB -ből pont ezt ajánlják a magasságomhoz. Megméregettem az üléscső-kormány távolságokat, kb annyi, mint ami a 62-es Cube-n lenne. De ahogy elnézem azt a táblázatot, 193 CM -től ajánlják...

    Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

Új hozzászólás Aktív témák