Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Tin #277025 üzenetére

    Tudom, milyen a gyári, nekem is Cube-om van. De azt a szívás, ami vele volt. Eleve túl széleset sóztak rám szerintem a boltban (a 65-öset, míg valszeg az 56-os való a Nature-hoz), így a teleszkópnál elöl faragni kellett belőle. Azt a Cube nem közölte, vagy akkor még nem tűnt fel, hogy a gyári 50-es gumival rohadtul nem fér el a sárvédő.

    Hátul úgy rakták össze, hogy szarul, így mire sikerült összehoznom a csomagtartóval, lett benne 1-2 plusz furat. De, hát erre való a ragasztópisztoly, és a fekete filctoll.

    A számos hülye adapter, meg hézagoló a másik. Hogy ki kell venni a hátsó kereket, az egy dolog. Amúgy nem lenne rossz ötlet a rejtett oldalsó felfogás, a középrészhez csatlakozáshoz amúgy is ki kell venni a kereket.

    Aztán, ez megint már csak az én szívásom, hogy a hátsó sárvédőhöz nem kaptam a szerviztől pálcát. Ami csomagtartós konfignál nem volt gond, de anélkül cseszhetem, nem tudom rögzíteni megfelelően. S itt jutottam el arra a pontra, amikor nemrég fel akartam szerelni sikertelenül, majd mérgemben hozzába***am a földhöz, és ripityára tört.

    Vicc amúgy, hogy tényleg nem találni egy épkézláb megoldást sárvédőre így 2024-ben. Igen, a Speedrockernál meg ott a hézag a villánál, ami miatt vagy felcsap a koszos lé az arcomba, vagy jobb esetben csak a stucnit áztatja. Egy rakás sárvédő hátul még csak a láncvilla átkötőig sem ér el. Elöl meg nem lóg túl a villán, ami miatt az arcodba megy minden.

    Illetve, de, egyébként a Topeak Tetrafender megoldásai talán a legjobbak. Kapni? Azt nem.

    [ Szerkesztve ]

    Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

Új hozzászólás Aktív témák