Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz jjeahh #292431 üzenetére

    Ahhoz képest, hogy ezer-párszáz Forint az ODI és ha megközelíti a ESI minőségét - ami kábé hatszor annyiba kerül - akkor megéri az árát vastagon. Így az AliExpresses videó alapján nagyon hasonlóan néz ki. Egy dolog miatt nem veszek már ilyen szilikon markolatot, az hogy nagyon sérülékeny meg, hogy szerelés miatt iszonyú nehéz leszedni, hogy ne sérüljön meg (szétnyúlik a széle és berepedezik). Attól függetlenül az egyik legjobb markolatom volt.

    A bilincsesek közül az olcsó fajták semmivel sem jobbak, mint a sima, olcsó kemény gumi markolatok. Viszont a drágább két komponensű (kemény alapréteg + puha szilikonszerű gumi) nagyon jók és könnyen le- és fel lehet szerelni. A Cube Race is bevált (10ezer Ft körül van), üeg a mostani FUNN Combat III is. Azért vettem a Combat III -at, mert nagy kézfejem van, így nekem a minél vastagabb markolat való. Ez a FUNN meg vastagabb a Cube-nál.

    Kíváncsi lennék milyen a SRAM féle habosított szivacs markolat, elvileg az is ugyanolyan jó tulajdonságokkal bír, mint a szilikon. Csak nem tudom nem eszi-e meg az UV és az izzadság. :F

Új hozzászólás Aktív témák