Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • X Factor

    addikt

    válasz jjeahh #135013 üzenetére

    Leirom én h. csináltam, mint friss motoros. 1hó 500km. Új bringa, országúti, mindehol azt olvastam h. csak az SPD, taposót felejtsem el . Így az egyetlen kérdés az volt h. spd vagy spd-sl.

    Ismerősnél raktuk fel, mert nem volt otthon 15-ös kulcs. Ott fa mellett támasztva beakasztottam és kezdődött a bénázás. 5p múlva az megvolt h. elméletben mi az irány és mekkora erő kell a legkönnyebb beallitas mellett az oldashoz. Innen kertek alatt haza. Közben mindkét oldalt próbálgatva.

    Az ezt követő 4-5 napban, melóba be se mentem vele, hanem a környéken ismerősökhöz gurultam el, nyugis útvonalakon, mutogatni a bringát, gyarkorolni a ki be lépést és a legfontosabbat, h. fejben szokjam h. spd van alattam és szükség esetén nem felfele lépek le.

    Mostanra nem azt mondom, h. egybeforrtam vele, de mar tok termeszetes, h. lámpahoz kozeledve oldom a bal-t, de labam a pedalon, h. ha esetleg zoldre valt 1 fordulat alatt kattan is vissza. Hirtelen megallasnal is volt mar h. siman oldottam. És volt vészhelyzet is, ahol rantasra is kioldott.

    Szvsz a te esetedben én úgy erzem picit forro feju voltal és nem kezelted kello alazattal ezt a temakort. Van rengeteg elonye, de teny h. a megszokasa nem 1-2 nap, kell idot adni neki, mig rutinszeruve vallik az egesz.

    Plusz ugye en orszagutin tolom, de cserébe Budapesten a belváros és a külső kerületek között ingázva, szóval veszélyből kijut nekem is, de egyszerűen pro oldalon sokkal több dolog áll.

    [ Szerkesztve ]

    Make things work

Új hozzászólás Aktív témák