Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz jjeahh #284994 üzenetére

    Eloszor tisztaban kellene lenni azzal, mitol tud olcso lenni egy kinai vaz, vagy barmi mas, ami kinai. Azon kivul, hogy a markat nem fizeted meg, amit EU -s gyartoknal megteszel. :)

    En csak gondoltam szolok, hogy attol, hogy egy ingyenelo, farturo youtuber, tiktokker, influencer elmond valamit, az nem jelent semmit.

    Itt egy Sava teszt is. De mar irtam, kell venni egy kinait, ha annyira jo. Mert ez most a bort iszok, vizet predikalok esete. A bicajos youtuber is jo penzert elmondja, hogy faja a kinai, aztan felul a 12k -s Bianchira. :DDD

    Nem azt mondom, hogy ne vegyel kinait, mert van nagyon sok jo termekuk is. Masolni jol tudnak, es ahol ez eleg, azok a termekek jok is lesznek. Pl. egy fitting vizhuteshez. Szerintem egy karbon vaz megtervezese, gyartasa kicsit bonyolultabb eljaras, mint esztergalni.

    Raktam be kepet NRC szemuvegem lencsejerol. Bajom nincs vele, de egy EU -s gyarto lencseje valszeg nem fog igy berepedni. Anyagminoseg. Olcso, szar alapanyagbol allitanak elo elfogadhato minosegu termeket, amiket a helyen kell kezelni.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák