Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    válasz Szakbarbár #251981 üzenetére

    ha állóképességet szeretnél fejleszteni akkor érdemes állóképességi zónában Z2 tekerned(ezt pontosan csak telj.diaggal lehet megtudni, pontatlanabb módszer a max pulzusod 60-70%-a - közöld meg tehát célozd be a 65%-ot és akkor nagyot nem hibázhatsz. Másképp mondva ez az az intenzitás ami közben még épp folyamatosan megy a beszélgetés., ,ezt a megközelítést néhányan még pontosabbnak is tartják mint a számolgatást, mindenesetre a kettő kolleráljon)
    emelkedőn azért könnyebb ezt a Z2-őt átlépni 2 zónával is, ami nálad feltételezhetően meg is történt. a menetidő maradjon kb ez a 4:15 perc-4:30 csak ezt síkon tedd z2 zónában aztán ehhez a menetidőhöz tudsz tenni hétről hétre 10-15 percet mondjuk. érdemes folyamatosan ch bevitelt ilyen intenzitásnál is tartani, mert segítségedre lesz hogy a végére se merülj ki.
    a tekerés is relative könnyű kell hogy legyen elején érezd mindenképp könnyűnek, a végére pedig ne érezd hogy bedurranna a lábad, vagy hogy érzed az izomfáradságot. Mert akkor az is annak a jele hogy nagyobb áttételt hajtottál ami erőzónában ugyancsak magasabb teljesítmény mint az állóképességi erőkifejtés.

    [ Szerkesztve ]

    "Embrace our fellow man, no longer vilified"

Új hozzászólás Aktív témák