Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz itouchfan #250978 üzenetére

    :R Innen csak lejjebb mehet :D De ki kell ismernem magam. Ez a 150 alatt tartott pulzus az, amivel szívesen tekerek, mert így érzem, hogy csinálok is valamit, és nem is megterhelő. Kivéve a térdem, de arra meg remélem ott lesz a másik megoldás, az üléspozíció változtatás, meg most egy kis pihentetés (úgyis rohadt sok melóm van).

    Türelem kevésbé, kitartás van, köszönöm. Rajta leszek, ha meg legközelebb hülyeséget kérdezek, értsd úgy, hogy józan paraszti ésszel próbálok mások tapasztalataiból és véleményéből szintetizálni egy testhezálló megoldást :D

    #250932 parandroid: tudom, hogy baj van, hiszen magas a vérnyomásom. Ma reggel 7-kor kezdtem, nemrég fejeztem be a melót, végig 100%-os koncentrációt igényelt, és most végre eszek valamit reggeli óta. Ezt csináltam 10 évig folyamatosan, volt, hogy 16 órákat heteken át, gép előtt ülve. Nyilván nem segített. A zóna amúgy nekem mindegy is, de 126 alá sehogy sem tudtam leszorítani, ezért is örültem meg, hogy tessék, van egy másik számítás, amivel elég 150 alá, jól is érzem magam, megy is, motivál is. Nem az edzéselmélet miatt csinálom, egyszerűen azért, hogy zsírból fogyjak, és idővel képes legyek heti párszor elmenni tekerni 20-30 km-t, meg havonta 1x egy hosszabb útra. Térd- és egyéb fájdalom nélkül. Ennyi a célom hosszútávon is, semmivel sem több.

    #250957 RexpecT: könnyen lehet, hogy a 150 nekem éppenséggel már a 3-as zóna alja, és még lejjebb kellene mennem. Érzésre az van, amit mond, és mivel jelenleg 150 alá tudom csak leszorítani a pulzusom úgy, hogy közben csinálok is valamit, egyelőre ez lesz. Majd aztán kialakul, lehet, hogy pár hónap múlva már megy lejjebb is.

Új hozzászólás Aktív témák