Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    válasz vhunor #254985 üzenetére

    persze, csak most arra voltam kiváncsi hogy ezek az "outis" selle italia nyergek kb egyforma keménységüek? nyereg párnázottsága valóban nem annyira fontos csak ezt eltalálták és azért kérdezem.

    egyébként bikefit nekem csalódás volt.
    azt hittem elmegyek,megnézi hogy tekerek hogy ülök a bringán és majd ő látja kivülről hogy hogy kell beállítani.(esetleg méreget,stb)
    a valóság teljesen más volt. 99%ban csak visszakérdezett hogy hogy érzem. hát ott akkor görgőn ezt lehetetlen megmondani,majd 3-5 óra síkon való alapozásnál(laza tekerésnél) tekerésnél kijön hogy jó e a setup vagy nem...
    valamit állitgatott de a kinti tekeréshez nem volt jó így módosítottam, aztán amikor jött a tél megint, aztán idén kezdhettem előről és minden tekerés után állitottam kicsit.most már eljutottam oda hogy nem kell.
    érdekes egyébként az ember több centi előre hátra nyereg tologatást tolerál de ha picit más a magasság már drasztikusan változik a kényelem-setup.stb.

    spacer: nekem bent van mind. nem tudom mennyire "ciki" (legalább egyenesen áll a koskormány,nem néz az égbe :D ) Ha egy-két spacert kiveszek lesz e bármi érezhető javulás-gyorsulás? vagy mondjuk melyik változtatás a kevésbé drasztikus kényelem tekintetében: 1-2 spacer kivétele,vagy pedig 100mm-ről 110 mm-es stucnira való csere?

    egyébként ezzel kapcsolatban is lenne kérdésem tőletek:mi az általános gyakorlat stucni cserét illetően? ha ugyanolyan szőgűt veszek,de 10mm-er hoszabbat,akkor az új az magasabban lesz mert hoszabb,tehát ilyenkor laposabb kell?vagy kb ugyanolyan magasra kell nyúlni csak előrébb?

    [ Szerkesztve ]

    "Embrace our fellow man, no longer vilified"

Új hozzászólás Aktív témák