Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz flash- #254994 üzenetére

    Személyes vélemény: bikefit nagyjából pénzkidobás, a másik amit láttok a neten az nem egyenlő az ietteni valósággal.
    Magadnak kell beállítani az alapján amit írtál, egy beállítást nem lehet megtalálni úgy hogy ott vagy egy görgőn, tekersz x percig és ... menni kell élesen időt adni neki, és majd a tested "mondja" hogy sok kevés ez az...ezek idők, sok idők akár.

    Ha kiveszel spacert lesz e bármi? hát vedd ki és nézd meg, menj vele. Nem tudom milyen spacerek vannak, de ha pl kiveszel 1cm belőle, akkor kb 3mm megy előrébb a kormány, és 1cm esik a nyereghez képest a magassága. (magyarul minél többet veszel ki, annál fekvősebb, mélyebben lesz a kormány - aerobb testhelyzet - de van egy pont ahol már egyénre szabottan a kényelem rovására mehet - ezért itt is az egyensúlyt kell megtalálni mindnekinek magának - kísérletezni kell vele, adni időt.

    A 100mm stucniről 110-ra jösz fel, akkor kb elhanyagolható kb 2 mm (6 fokos esetén) lesz magasabban a kormány ( jelentéktelen hatása van), ám 1cm-el távolabb lesz a nyeregtől, ez akkor jó ha úgy érzed kicsit közel van a kormány, jobban esne távolabb fogni a kormányt.- szintén aerobb testhelyzet - hogy ennek mennyi a hatása, szerintem minimális.

    110 stucnival kicsit stabilabb lesz a kormányozhatóság. - hát ezt is próbálni kell egyénileg én éreztem a különbséget a 110 és 100 közt.
    Minél nagyobb szögű a stucnid, annál mélyebbre teszi (vagy ha fordítod magasabbra a kormányt) mint a vele azonos (ám kisebb szögű) hosszúságú stucni. Illetve minimálisan a távot is növeli a nyeregtől.
    Ha mondjuk egy 6 fokos 110mm és egy 0 fokos 110mm esetén 1 cm lesz magasabban a kormányod ugyan oda helyezve, és pár mm el közelebb lesz hozzád. Az hogy milyet veszel megint csk egyéni...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák