Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz Tin #257978 üzenetére

    Az a baj, hogy hiába okoskodik az ember utólag, az emberek felelőtlenek sajnos. Én is amit látok nap, mint nap elég bosszantó. Tegnap is egy idős papi egy autó előtt biciklizett át a Cruiserével, természetesen se sisak, se semmi. Ha az autós nem lassít, akkor simán tragédia lett volna belőle. Én meg mondtam hangosan a páromnak, hogy "Nézd, ott egy öngyilkosjelölt." A többit nem írom le mit mondtam még persze hallotta az emberünk, nem hatotta meg, szerintem fel sem fogta, hogy nem sokon múlott a dolog.

    Az esettel kapcsolatban még, csak az a szomorú, hogy nyilván valaki vétkes volt, de autóval szemben úgyis a gyalogos, biciklis, motoros marad alul és belehal vagy összetöri magát jobbik esetben. Ezért gondolom, hogy nekünk bicikliseknek kell még jobban odafigyelni, mert hibába nem mi leszünk a vétkesek, mi szívjuk meg.

    Autósok is lehetnének felelősebbek, mert nyomni a gázt minden hülye tudja, az autó is tud gyorsulni, manapság már nem nagy kunszt egy 120+ lóerős autó. Csak a felelőtlen száguldásnak is megvan az ára, ha "nem adja ki".

    Ez a nagy hőség is rátesz egy lapáttal, sok teszt volt már és ilyen melegben enyhe ittassághoz hasonló reakciókat mutat az ember és kevésbé tud koncentrálni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák