Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz Ringman #274045 üzenetére

    1. Száraz terepre vannak jobbak és nem tudom te mennyire vagy érzékeny erre, de a 67 TPI merevebb, mint a 120. Negatívum még, hogy ennek nincs vágás elleni védelme, pl. egy üvegszilánk könnyen kivágja.

    2. Van vágás elleni védelem az oldalfalon, nem próbáltam, de nagyon dicsérik a black chili-t, de Continál nagy a minőségi szórás, itt is volt, aki arról számolt be, hogy óriási nyolcas van a gumiban. Mondjuk ez felső kategóriás gumi, ami más gyárban készül a németeknél, szal lehet jobb.

    3. Az Addix anyagkeverék ilyen apró mintázattal brutál gyorsan kopik és 67 TPI... Vágás elleni védelem az van benne.

    4. Passz

    5. Maxxis Rekon Race hátra, Maxxis Rekon előre, vagy Race elöl-hátul. Száraz terepen állat, de a féktáv sz*r és gyorsan kopik.
    Kenda Booster SCT (nem a TR!). Ettől a gumitól én el vagyok ájulva, puha, csillapít, jól gurul, szárazon tapad, sárban is vállalható, még kisebb hóban is okés. Van vágás elleni védelem, tubeless összerakáshoz booster sem kell és nem is kopik gyorsan. Zseniális gumi, 10/10, de lehet csak én fogtam ki egy szuperül sikerült darabot. Hátra esetleg mehet egy Kenda Rush is, a mintázat jónak tűnik, de nem próbáltam. Eddig kedvenc gumim, Maxxist megeszi reggelire.
    Vittoria Mezcal...
    Esetleg próbálj ki egy Chaoyang Phantom Speed-et hátul és egy Phantom Dry-t elöl, majd számolj be róla, milyen :D . Bikeinn-en kapható.

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák