Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chubby2o6

    senior tag

    válasz orbano #258967 üzenetére

    Patentszeme válogatja. Elvileg mind többször bontható, különben nem sok értelme lenne. Ettől függetlenül volt olyan KMC patentszemem, ami egy bontás után kuka lett. A mostanit ( szintén KMC ) már többször is bontottam, még mindig bírja.
    Még régebben vettem egy Connex patentszemet [link] , állítólag ezek nagyon jók. Mondjuk legyenek is, egy 11 sebességes 15€, ennyiért már egy fél láncot is kapni :DDD . Még nem próbáltam, egyelőre működik a KMC. Nemrég vettem egy Connex 11SX láncot ( nem tettem fel, még bírja a mostani láncom ), ahhoz is járt gyárilag patentszem, szal most el vagyok látva. :D
    Rendelésnél figyelj oda, hány sebességes lánchoz valót veszel.
    #258973orbano A patentszemhez való fogó elég, azzal szét tudod szedni. Összerakni nem tudod vele, nem arra való. Összeakasztod, aztán kézzel jobbról-balról húzod, mint állat. Ha szerencséd van, összeugrik simán. Ha nincs, akkor leveszed a bringát az állványról, átforgatod a láncot, hogy felül legyen a patentszem, fék behúz és rárúgsz a pedálra, így már össze kell ugrania. A Connex állítólag simán összerakható puszta kézzel is.
    Viszont valami "mobil" láncbontót meg egy pót patentszemet illik magaddal hordanod, nehogy ottragadj valahol, ha szakad a lánc.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák